Kinderpaintball Texel

Durf jij ons paintballveld samen met je vriendjes of vriendinnetjes te betreden? Samen bepalen jullie de beste tactiek om niet geraakt te worden en door een goede samenwerking zal jouw team winnen! 

Het kinderpaintball is perfect voor het geplande kinderfeestje of familiedag. Zo kan iedereen meedoen!

Het kinderpaintball is geschikt voor kinderen vanaf 8 tot en met 13 jaar. Het spel is precies hetzelfde als bij gewoon paintballen, maar de wapens zijn voorzien van een veer waardoor ze niet zo extreem hard sschieten.

Veiligheid voorop

Bij paintball krijgen alle deelnemers voor de veiligheid een overall aan en een masker op. Voor kinderen hebben wij speciale geweren. Deze zijn voorzien van een springveer (in plaats van luchtdruk), waardoor de balletjes minder hard aankomen. 

De balletjes worden met minder snelheid naar elkaar geschoten, maar de beleving blijft hetzelfde!

Reserveer direct

Pakketten

Wat kost het?

Geschikt voor kinderen van 8 tot 15 jaar. Minimaal 6 personen

 • Golf€ 9,50 per persoon
  1 uur paintballen | 100 balletjes
 • Hotel€ 15,00 per persoon
  1,5 uur paintballen | 200 balletjes

  India€17,50 per persoon
 • 1,5 uur paintballen | 300 balletjes
  Tussendoor limonade
 • Extra's
  100 balletjes extra | € 5,50

Nu reserveren

Extra informatie

Voor stoere kids & ouders. Ideaal voor een verjaardagsfeestje.


Draag sportieve en/of lekker zittende kleding. Schoenen die goed vastzitten, haar in een staart en geen sieraden. Eventueel handschoenen die vis mogen worden ter bescherming.

De benodigde materialen (overall, paintballgeweer, masker en balletjes zijn uiteraard inclusief. Voorafgaand wordt door het enthousiaste team een uitgebreide uitleg gegeven.

Nu reserveren

Spelvormen

Capture the flag
Team Eliminatie
Last man standing

In het midden van het speelveld bevindt zich een vlag die veroverd dient te worden. Het team dat de vlag naar de startbasis van de tegenstander weet te brengen wint. Het draait dus niet om wie het meeste mensen schiet, het team dat tactisch nadenkt zal overwinnen.

Er worden twee of drie teams gemaakt. Bij 'Team Eliminatie' is het de bedoeling om het team van de tegenstander zo snel mogelijk te 'elimineren'. Uiteraard binnen de speeltijd.

Zodra het spel begint is het ieder voor zich. Je staat er alleen voor in dit spel. Als je geraakt bent, is dit rondje voor jou afgelopen! Degene die als laatste over is, heeft gewonnen. Het is daarom belangrijk een tactisch spel te spelen, waarbij je zo veel mogelijk spelers 'afschiet', zonder zelf geraakt te worden.

De Plattegrond

Reserveren

 

Paintball Texel is het gehele jaar op afspraak voor groepen geopend! In de weekenden en vakanties hebben wij speciale openingstijden voor de losse deelnemer... Neem hiervoor een kijkje op: www.texelactive.nl.

 *
 *
 *
Ik ga akkoord met het privacy statement